RÓLAM

 

Tóth Krisztina vagyok. 1969 január 3-án születtem Budapesten. A Szent István Egyetemen végeztem Humánerőforrás management szakon. 10 évet töltöttem el a gyógyszeriparban HR vezetőként amit  nagyon szerettem, de családalapítás után   fő feladatomnak  a két fiam életének  a terelgetését tekintem  így a karrierépítés háttérbe szorult . Ennek a „feldolgozása“ persze nem ment mindig zökkenőmentesen. Elindultam egy hullámvasúton, melynek a mélyén a depresszió és a pánikbetegség volt, a dombtetőn pedig a boldog anyaság. Voltam virágkötő, vállalkozó, tréner, futár. Ennek az időszaknak köszönhetem, hogy elkezdtek foglalkoztatni az alábbi kérdések:  Hogy is működöm? Miért is reagálok úgy helyzetekre ahogy? Miért érzem magam rosszul bizonyos helyzetekben? Hogyan lehetek jobban? Miért nem élvezem az életet?  Hogy lehet túlélni az anyaságot pirulák nélkül.  Könyvek százait olvastam el  tanfolyamról-tanfolyamra jártam és kerestem a választ a kérdéseimre. Reiki-vel kezdtem, majd grafológiát tanultam. Belekóstoltam az erőszakmentes kommunikációba, megismerkedtem az Új Germán Medicinával, mivel mindig is foglalkoztatott, hogy mik lehetnek a betegségek lelki okai. Azt hiszem, hogy Byron Katie önismereti módszere nélkül most nem itt tartanék, sokat köszönhetek Neki. Segített elfogadni és megszeretni magamat, ami nélkül boldog élet aligha elképzelhető. A másik nagy segítség pedig az ékszerkészítői hobbim volt, ami később a hivatásommá is vált egy időre. Mai napig szívesen tervezek és készítek ásvány és kristály ékszereket. E mellett szép sorban jött a többi módszer: Bach virágterápia,  természetgyógyászat, kineziológia ( One brain, Stress Release, Touch for Health),  Emotion Code (érzelmi stressz oldás), metamorfózis terápia, számmisztika, párkapcsolati coaching. Aztán szép lassan észrevettem, hogy sok kérdésem megválaszolódott és  elkezdtem segíteni a hozzám forduló családtagoknak,  barátoknak, ismerősöknek és idegeneknek. Így vált hivatásommá a segítés. Természetesen nyitott kérdések mindig is maradnak, aminek örülök, mert ez visz előre.  

 Sok szeretettel várom a fejlődni vágyókat a XVI. kerületben a Budapesti út 238 szám  alatt  . Előzetes időpont egyeztetés szükséges !!

Bejelentkezés:  Kineziológia, érzelmi stressz oldás, Metamorfózis terápia, rádiófrekvenciás vírus, baktérium, gomba és parazita hatástalanítás, Rádiófrekvenciás fájdalomcsillapítás,  számmisztikai elemzés: 

20-339-2886

 

 

 

 

Elérhetőség

Harmónia Léleksziget Budapest- XVI. kerület, Árpádföld
Ákos utca 31.
ELŐZETES IDŐPONT EGYEZTETÉS SZÜKSÉGES
+36-20-339-2886/Tóth Krisztina


harmonialeleksziget@gmail.com